• Home  / 

In 10 stappen naar meer rust, ruimte en zelfvertrouwen!

Wil jij meer rust, ruimte en zelfvertrouwen dan is de online training Verlangen, verbinden, verleiden en veranderen iets voor jou!

 

Martine Brandt

Welkom op mijn site! Mijn naam is Martine Brandt, stress & burn out coach, mindfulness & geluksdocent. Moeder van een dochter en twee bonusdochters. Na 30 jaar in de ouderenzorg gewerkt te hebben werd het tijd om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan. In 2004 startte ik al als zelfstandig masseur en coach naast mijn baan als hoofd welzijn en trainer bij een zorginstelling. Vanaf september 2021 ben ik volledig zelfstandig ondernemer. Werk ik als trainer in de gezondheidszorg en als geluksdocent. Een mooie combinatie waarbij het welzijn van kinderen en volwassenen centraal staat. Ik ben auteur van het boek Durf te Leven. Een boek met 25 tips voor de uitdagingen in het leven.

>