• Home  / 

In 10 stappen naar meer rust, ruimte en zelfvertrouwen!

Wil jij meer rust, ruimte en zelfvertrouwen dan is de online training Verlangen, verbinden, verleiden en veranderen iets voor jou!

 

Martine Brandt

Welkom op mijn site! Mijn naam is Martine Brandt, stress & burn out coach, mindfulness & NLP trainer. Moeder van een dochter van 19 jaar en twee bonusdochters van 26 en 29 jaar. Vriendin en bonusoma van een kleinzoon van inmidddels 3. Na 30 jaar in de oudere zorg gewerkt te hebben werd het tijd om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan. In 2004 startte ik al als zelfstandig masseur en coach naast mijn baan als hoofd welzijn en trainer bij een zorginstelling. Naast mijn bedrijf ben ik actief bij de NLP Academie en het Microtraining instituut en ben ik onderdeel van de Loopbaanexperts.nl. Daar kunnen mensen terecht voor stress & burn out vragen, loopbaanbegeleiding, mediation en zakelijke ondersteuning.

>